چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احتمال بروز موج جدید کرونا در تابستان| تامین واکسن مورد نیاز مردم تا پایان سال ١۴٠١

  • کد خبر: ۱۰۷۴۴۴
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
احتمال بروز موج جدید کرونا در تابستان| تامین واکسن مورد نیاز مردم تا پایان سال ١۴٠١
معاون وزیر بهداشت گفت: اثر واکسن‌ها بعد از چند ماه کاهش می‌یابد و با توجه به بروز زیرگونه‌هایی از کرونا و پیش‌بینی سازمان جهانی بهداشت، ممکن است جهان موج جدیدی از ویروس را در تابستان تجربه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کمال حیدری با اشاره به تک‌رقمی شدن آمار مرگ و میر کرونا در ایران، گفت: خوشحالیم که پس از مدت‌ها تک‌رقمی شدن مرگ ناشی از کرونا را دوباره تجربه کردیم. یکی از اعتقادات ما تاثیر پوشش واکسیناسیون بود.

وی ادامه داد: پوشش واکسیناسیون به طور حتم تاثیر بسزایی در روند کنترل این ویروس داشت؛ همانگونه که در دو موج شدید پنجم با دلتا و ششم با امیکرون این تاثیر جدی را شاهد بودیم. با پوشش واکسیناسیون شرایط خوبی را تجربه کردیم، اما این پیام به معنی عادی‌انگاری شرایط نیست و توقع داریم مردم صبر و تحمل پیشه کنند و به پیام‌ها و درخواست‌های وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا توجه کنند.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه "همچنان درخواست وزارت بهداشت از مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی است"، اظهار کرد: اکنون از مردم درخواست داریم برای پوشش واکسیناسیون اقدام کنند و کسانی که هنوز واکسن نزده‌اند یا تکمیل واکسیناسیون آن‌ها انجام نشده است، خود را واکسینه کنند.

حیدری با اشاره به وضعیت مطلوب فعلی کرونا در ایران گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت تلاش دارد امور زندگی ساری و جاری باشد و کسانی که بیماری زمینه‌ای، نقص ایمنی دارند یا سالمند هستند، حتما رعایت کنند و ماسک داشته باشند. کمیته علمی مقابله با کرونا به این موضوع اذعان دارد که یکی از موفقیت‌های ما در دوران کرونا در زمینه استفاده از ماسک است و باید آن را ادامه دهیم تا خبر رهایی از این بیماری را ببینیم و به شرایط عادی برگردیم.

وی در خصوص روند واکسیناسیون در کشور نیز افزود: پوشش واکسیناسیون در کشور مطلوب است و آمار‌ها نشان می‌دهد که ٨٠ تا ٨۵ درصد از کسانی که مرگ و بستری ناشی از ویروس کرونا داشتند جزو افرادی بودند که واکسن نزده بودند. واکسن زده‌ها نیز پس از ابتلا به این ویروس، اثرات کمتری از این ویروس در آن‌ها مشهود بود و نشان داد که اثربخشی واکسن‌ها زیاد است.

حیدری با بیان اینکه "واکسن مورد نیاز مردم تا پایان سال ١۴٠١ تامین شده است"، بیان کرد: اثر واکسن‌ها بعد از چند ماه کاهش می‌یابد و با توجه به بروز زیرگونه‌هایی از کرونا و نیز پیش‌بینی سازمان جهانی بهداشت که ممکن است جهان موج جدیدی از ویروس را در تابستان تجربه کند، امیدواریم مردم واکسن را در برنامه خودشان قرار دهند و کسانی که نوبت آخر واکسن خود را نزده‌اند حتما برای تزریق اقدام کنند. کرونا هنوز در هیچ‌جای دنیا تمام نشده است؛ حتی در برخی کشور‌های اروپایی نیز تلفات سنگینی را شاهد هستیم.

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: در اروپا هم مانند زمانی که ما خیلی درگیر بودیم، اکنون با این ویروس درگیر هستند که امیدواریم با همراهی و رعایت بهتر مردم از نظر پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن کرونا، شاهد موج جدید در کشور نباشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->